Úvod » Články ze zápasů

Tatra 04 - Lucián FC A

publikováno 15.09.2016

Druhé kolo sezony podzim 2016 (výhra Tatry 3:2)

Po prohře 3:1 v úvodním kole hostili hráči Tatry 04 klub Lucián FC A, který ještě v minulé sezoně hrál nejvyšší soutěž a tudíž byl považován za velkého favorita tohoto zápasu.

V úvodních minutách se hrál spíše bojácný a divácky neatraktivní zápas (počet diváků: 0, pozn. red.). Tato pasáž zápasu skončila až po nedorozumění obranných řad Tatry a vlastním gólem v síti brankáře Miky, 0:1. Po tomto gólu již hráči Tatry přidali na obrátkách a především důrazu, což vyústilo přihrávkou Winklera na Pařízka a jeho nechytatelnou dělovkou do šibenice branky gólmana Luciánu, 1:1. O několik minut později znovu úřadovala levá noha, tentokrát v obraně hrajícího, Pařízka, nahrávajícím byl kapitán Pojkar, 2:1.

V další fázi již převzal otěže favorit zápasu, ale kromě dvou nastřelených tyčí se k vážnějším zakončením nedostával.  Tatrováci hráli v zataženém bloku a spoléhali na čím dál častější okénka v obraně Luciánu, což vystihuje i následný velký okamžik Šenfelda. Ten byl k zápasu odvolán z práce, aby nahradil Zeithamla (toho času na svatební cestě) a kanonýra Sloupa, který sice nastoupil, ale byl zdravotně indisponován a utkání nemohl dohrát… Štěpnička a Pojkar zabojovali v souboji o balon, ten se odrazil směrem k brankáři Luciánu, dříve u něj však byl právě Šenfeld, který se dle slov realizačního týmu snažil (po vzoru legendy ze čtvrti asistenta trenéra Tatry) dloubnout gólmana hostů, balon sice nakonec proběhl mezi nohami gólmana, ale zdárně našel svůj cíl, 3:1.

Ke konci zápasu si hráči domácích řekli, že hlavně nesmějí  hned inkasovat, což se ale dle nepsaných tatrováckých pravidel samozřejmě stalo. Zmatky v obranné fázi skončily znovu vlastním gólem, 3:2. Poslední desítky vteřin již ale Tatrováci uplatnili své zkušenosti a dovedli zápas k vítěznému konci.

Závěrem je nutné ocenit bojovnost všech hráčů Tatry, díky které dokázali porazit o něco fotbalovějšího soupeře. Nicméně pro splnění cíle vedení, což dle zákulisních informací není nic jiného než postup do první ligy, budou muset hráči zapracovat především na obranné fázi a součinnosti všech hráčů.

Sestava: Mika - Pařízek, Štěpnička, Pešata - Pojkar, Winkler, Vágenknecht, Frána - Sloup, Šenfeld

zdroj článku: sport.denikklukuzhor.cz

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 59626
Dnes: 1
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Palas Athena

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Zapomenutý syn Jakuba skláře?

  Jaroslav Dietl
2 (15,4%)

  Petr Winkler
9 (69,2%)

  Bořek Šípek
1 (7,7%)

  René Míchátko
1 (7,7%)

  Tomáš Rosický
0 (0,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz